Älä googlaa - Kato vaan Klinikistä

Nyt voit sanoa hyvästit googlediagnooseille, sillä Klinikistä löytyy vastaus kaikkiin vaivoihin ja oireisiin. Klinik.fi on kaikille avoin palvelu, joka tunnistaa vaivan tai sairauden tekoälyyn perustuvalla vaivantunnistuksella.

Jokainen meistä on varmasti joskus kärsinyt oireista, joiden kanssa on pähkäillyt mitä tulisi tehdä. Pitäisikö mennä lääkäriin, kilauttaa äidille vai katsoa läpi googlen hakutulokset?

Myös lapsen tai puolison oireita googlaillaan ja keskustelupalstoilta etsitään parannuskeinoa valitettavan usein. Aina kaikki lähteet eivät ole luotettavimmasta päästä ja vastaan voi tulla diagnooseja, jotka joko kauhistuttavat tai naurattavat.

Klinikin ansiosta sinun ei tarvitse enää arvuutella, mitä oireesi tarkoittavat ja mitä niille tulisi tehdä. Klinik vastaa kysymyksiisi ja vieläpä ihan ilmaiseksi. Klinikistä löytyy vaiva- ja oiretyökalu ja yli 400 vaivasta tai sairaudesta kertovaa lääkäreiden ja muiden terveydenalan ammattilaisten laatimaa artikkelia. Artikkelit on kirjoitettu jokaiselle ymmärrettävään muotoon, ilman turhaa ”lääkärilatinaa”.  

Seuraavan kerran kun pähkäilet oireidesi kanssa, klikkaa Klinikin oire- ja vaivatyökaluun ja syötä oireesi: Klinik kertoo mahdollisesta taudista, itsehoito-ohjeista ja ohjaa sinut tarvittaessa lähimmälle asiantuntijalle. Klinikistä näet esimerkiksi mistä löytyy lähin apteekkisi, terveysasemasi, lääkärisi tai fysioterapeuttisi.

Tallenna siis osoite: https://klinik.fi/ selaimesi suosikkeihin ja klikkaa auki, kun seuraavan kerran kaipaat apua johonkin terveysongelmaan. 

 

Tässä blogissa nostamme esille ajankohtaisia terveysaiheita, kysymyksiä ja huolia, joihin aiheeseen koulutettu asiantuntijamme ottaa kantaa. Meillä täällä Klinikissä on joukko terveyden ammattilaisia, jotka jakavat tietotaitoaan tässä blogissa. Jos mieleesi herää aiheita, joista haluat kysyä asiantuntijoiltamme, vinkkaa niistä someen tai asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@klinik.fi.